Eh moja anketa EPSU(elektro privreda Srbije)

Da nesto napisem…u skoli sam se smarala jedino zanimljivo je to da nam je dolazila neka likusa iz epsa(elekrto privreda srbije)
i kao neku anketu ja se izlupetala bio mi takav smor pa evo nesto sto sam pisala:
Kako treba da se stedi struja?
JeLeNa(ja)Lako uz sinalco
pol:
JeLeNa:vanzemaljac
sta da kazemo epsu?
JeLeNa:da nam ne salju retarde koji nam stalno drze svecu!
Hvala na odgovorima eps
JeLeNa:Ma more mars! p.s.Hvala sto zbog vas nismo imali biologiju
eto malo sam vam rekla sta sam radila i tako kiss pozdrav svima!!!
slika Opeeet Bubi!!!Ssta cu kad ga vovim

21 komentar

  1. e ciao jelene.prvi put vidim tvoj blogg i pravo mi se dopada.Nije bitno odakle si,radiš izvrsne stvari.Bh da što se tiče talenata želim poručiti svima da sutrašnji show ne propuste.Ja sam rokerka pa tak da mi je Kula dobar,Bubi je simpa samo je uvijek nedostupan.A ipak moja mala ljubav je Adnan T.on je jedini koji je ostao normalan i to se da zaključiti kada razgovaraš s njim.Pussa za njega i sve obn-ovce.

  2. kazu da bubi ima sanse da pobijedi( i ja bih voljela), ali sigurno bi bilo dosta nezadovoljnih, jer ga ne vole bas svi, pricaju svasta, a mnogi govore da ne zna pjevati, i da je on drugi tatarevic, i da je tu jer ga vole djeca i jer se cure pale na njega,a po meni on je simpa momak, onako cool!!!!!!! uvijek je govorio da ga ljubav ne zanima, a sinoc kaze da ima curu!!! e he,he, ko ce znati!!!!!!!! upoznala sam momka, i onako je ok, kula je isto dobar prema obozavateljima(mozda i pobijedi), samo da ne pobijedi VJEKA, onako mi je dosadna, pravo ANTIPATICNA, tamara je meni licno bolja!!!!!!!!

  3. PA CAO JELENA, JESI TI DANAS(23.12)ZVALA MUSIC TELENTS ROOM?????????? E, GLEDALA SA,PA SAM SE SJETILA TEBE!!!!JOJ JEDVA CEKAM SUTRA DA IDEM NA FINALE SVIH FINALA. EVO JA PREHLADENA, NE IDEM U SKOLU, ALI OBACALI SU ME MOJI PUSTITI AKO SUTRA BUDEM BOLJE( A NARAVNO DA CU BITI), NE MOGU JA BEZ MOG BUBIJA!!!!!! VOLIM GA!!!!!!! POZ SVIMA

Komentariši