cuda li????ma kod nas je sve moguce

Joj sta ima evo mene i ono sad vam bas moram nesto napisati hehhe mozda se taj neko slucajno i prepozna:
Vracam se ja juce sa spanskog jer smo odradjivali neki cas nije ni bitno i ono bilo je oko 11i30 pre podne i samo ti se ja okrenem malo dalje od centra, kad ono neki se od 30-ak godina okrenuo ka zbunu i vrsi on nuzdu(“piski”)ljudi prolaze a njega boli uvo da tako kazem dajte bas nemoralno al i bolestno steta sto ga nisam slikala……ne znam dal ste vi videli slicno al ono bas je bilo morbidno….joj i ja sta pisem sutra skola!!!!ajd cujemo se kiss

20 komentara

 1. EH AL ONDA ONA NE BI BILA JELENA, KONTAS, JER ONI MORAJU DA STAVE PREFIKS, DA SE ZNA STA SU, SAMO ME ZANIMA ZASTO ONA AIDA STO JE NAPISALA DA JE BLOGG PRAVA SMINKA, ZASTO ONA NIJE ISPRED SVOG NICKA STAVILA PREFIKS MUSLIMANKA, VALJDA KONTA DA SE TO PODRAZUMIJEVA, A MOZDA JE I STRAH VIDIS KAKO NAS SAD HAPSE I UBIJAJU I KAD PRDNEMO.

 2. joj sto mrzim ove pedere .:SSS ej ma to ti je kod nas uobicajeno da vidis nekoga da vrsi nuzdu , cak sam citala u novinama da je neku zenu dok je vrsila nuzdu valjda u nekom zbunju neko pogodio u straznjicu vazdusnom puskom…ahahahaa…dobra lekcija za takve tipove :))

 3. @lelly necu te zaboraviti ajd dodji uskoro srce si
  @emmci jeste to stvarno glupo i dobro je to za pusku da se opametne al bas…
  @mrzim vlake zao mi je ako tako mislis al trebala bih tvoj koemnt izbristai ne znam vise
  @pussycat u pravu si mi ti kiss za tebe evo ja sam sad zbrisala sa casa pa da vam se javim
  @biss pozic za tebe coool ti je blogic
  @bubasvaba pozdrav ma necu nista i tako…

Komentariši